ANKARA / SİNCAN - Cemal Yüksel İlkokulu

Cemal Yüksel İlkokulu

Tandoğan Mahallesi,1608.Sokak,No2 Sincan/Ankara
Vizyon
Kültürel değerlerine bağlı,yenilikçi, gelişime açık bilişim teknolojilerini etkili kullanan, sosyal sportif faaliyetlerde etkin, yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Temel Eğitim Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak bilgi çağını doğru anlayan, evrensel değerleri kavramış, hak ve özgürlüklere saygılı, milli değerlere sahip,hoşgörülü, sorumluluk bilinci gelişmiş, üretken, sorun çözme yeteneği olan,çevreye duyarlı, öz güvenli, donanımlı model insan yetiştirmek.
Başarılar
Teknofest Final 7.liği e Twinning 13 Ulusal 1 Avrupa Kalite Etiketi e Twinnning School Etiketi e Safety Label Bronz Etiketi
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :İkili
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
KIZILAY YÖNÜNDEN 512 NO´LU OTOBÜS, ULUS YÖNÜNDEN 514 NO´LU OTOBÜSLER VE DOLMUŞLAR OKULUMUZUN ÇOK YAKININDAN GEÇMEKTEDİR.
SÜREKLİ GÖÇ ALAN, VE SOSYO EKONOMİK DURUMU ORTA OLAN BİR BÖLGE
İL MERKEZİNE 28 KM, İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMUZ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KATILDIĞI TEKNOFESTTE, BAŞVURU YAPAN 8778 TAKIM ARASINDAN İLK 10 A KALARAK BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETMİŞTİR.PROJE EKİBİMİZ SAMSUNDA DÜZENLENEN ETKİNLİĞE KATILARAK PROJEMİZİ TÜM KATILIMCILARA BAŞARIYLA AKTARMIŞ VE BÜYÜK İLGİYLE KARŞILAŞMIŞTIR
Proje Çalışmaları
OKULUMUZDA e Twinning PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA OKULUMUZ 2021-2022 e Twinning SCHOOL ETİKETİNİ ALMIŞTIR.