ANKARA / SİNCAN - Cemal Yüksel İlkokulu

Nis

Akıl ve Zeka Oyunları Sincan İlçe Turnuvasında başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Q-Bitz 1.miz  Ezgi ŞAHİN,

Sincan Zeka Oyunları Turnuvası Equilibrio 3.sü Sümeyye UZEL,

Pentago 3.müz Elisa BOR,

Küre 3.sü Yusuf KAHRAMAN,

Mangala Sude Naz İNANÇ.

Mrt

ANDAK DERNEĞİ EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ OLAN MÜDÜRÜMÜZ YASEMİN EREN SİNCAN ANADOLU LİSESİ,ÖZCAN SABANCI MTAL VE ALİ FUAT BAŞGİL ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞARAK AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.EMEĞİNDEN DOLAYI OKUL MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

2/F GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ İLE İLGİLİ WORDART VE KODLAMA ÇALIŞMASI

Mrt

2023 CODE WEEK ETKİNLİKLERİ Kodlama Haftası(Code Week) çerçevesinde yapılan kodlama çalışmalarına katılan öğretmenlerimiz Hakan CANIGÜR,Serap ŞENOĞLU ve Mehtap EROĞLU çalışmalarını Mükemmellik Sertifikası alarak taçlandırdı.

Şbt

Harezmi eğitim modeli uygulayıcısı olarak pilot okul olan okulumuzda proje ekibimiz çalışmalar yapacak.Banu Çiçek Candemir,Tuğba Canatan,Hakan Canıgür,Ceyda Uçar öğretmenlerimize ve görevli öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

OECD (Ekonomik işbirliği ve Kalkınma Teşkilatı) tarafından yürütülen TALIS (Teaching and Learning International Survey),örneklem olarak seçilen okulumuzda anket çalışmaları okul koordinatörümüz Serap ŞENOĞLU tarafından yürütülecektir.

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ İLE İLGİLİ WORDART VE KODLAMA ÇALIŞMASI

Şbt

CEMAL YÜKSEL İLKOKULU 2024 TEKNOFEST'TE BOY GÖSTERMEYE HAZIRLANIYOR.

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ

I LOVE MYSELF I LİVE HEALTY (KENDİMİ SEVİYORUM, SAĞLIKLI YAŞIYORUM) Projesi Güvenli İnternet Günü Kahott Web2 aracı ile yapılan  çalışmalarımız.

Şbt

I LOVE MYSELF I LIVE HEALTHY (KENDİMİ SEVİYORUM, SAĞLIKLI YAŞIYORUM)

e Twinning Projemizin Çalışma Etkinlikleri

Şbt

I LOVE MYSELF I LIVE HEALTHY (KENDİMİ SEVİYORUM, SAĞLIKLI YAŞIYORUM)

e Twinning Projemiz Başlamıştır. Projemiz kurucusu 2/A sınıfı öğretmeni Aydın Özdemir'dir.

Ock

OKULUMUZ MAGIC FİNGERS ADLI PROJESİ İLE ERASMUS+ OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU KAPSAMINDA HIRVATİSTAN'A GİDİYOR.PROGRAM KAPSAMINDA EMEK VEREN OKUL MÜDÜRÜMÜZE , ÖĞRETMENLERİMİZ SAKİNE ULUTÜRK VE HAKAN CANIGÜR'E TEŞEKKÜR EDİYOR,BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ock

CITY OF THE FUTURE WITH STEAM

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Kas

KAN BAĞIŞI MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN OKULUMUZDAKİ KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİNE KATILIM GÖSTEREN TÜM VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.