ANKARA / SİNCAN - Cemal Yüksel İlkokulu

Mrt

OKULUMUZUN DA ORTAĞI OLDUĞU TÜRKİYENİN FARKLI ŞEHİRLERİNDEN 10 ORTAK VE LETONYA ROMANYA HIRVATİSTAN ve ERMENİSTAN DAN 4 ORTAK İLE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ THE SCREEEN IS SMALL,MY FAMILY IS BİG-EKRAN KÜÇÜK AİLEM BÜYÜK e Twinnning PROJEMİZ AİLE ETKİNLİKLERİYLE DEVAM EDİYOR.TÜM ORTAKLARIMIZIN YER ALDIĞI PROJE EKİBİ POSTERİMİZ VE OKUL PANOSU ÇALIŞMALARIMIZ TÜM PAYDAŞLARIMIZLA PAYLAŞILMIŞTIR.

Mrt

THE SCREEN IS SMALL,MY FAMİLY IS BIG "EKRAN KÜÇÜK,AİLEM BÜYÜK"e Twinning Projemizin Öğrenci ve Öğretmen Tanıtım Videosunu Ortaklarımızla Paylaştık

Mrt

OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMANI SEVGİ ÇELİK 'İN 4/E SINIFI ÖĞRENCİLERİ İLE YÜRÜTECEĞİ THE SCREEN İS SMALL,MY FAMİLY IS BİG e Twinning PROJESİ BAŞLADI.AVRUPALI VE TÜRK ORTAKLARIMIZLA YÜRÜTECEĞİMİZ PROJEMİZ BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI KONUSUNDA FARKINDALIK YARATMAYI AMAÇLAMAKTADIR.PROJEMİZDE ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Mrt

4-D Sınıf Öğretmenimiz Serap ŞENOĞLU "Değerimi Biliyorum/I Know Value adlı eTwinning projesine başlamıştır. 7-11 yaş grubu öğrencilerimizin yer alacağı değerlerimizi çeşitli web2.0 araçlarıyla eğlenerek öğrenmek ve aynı zamanda Türkiye genelinde yapalacak sergi ile geniş kitlelere tanıtmak amaçlanmaktadır.

Her yıl farklı bir eTwinning projesi yürüten öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden 4M sınıf öğretmeni Mehtap Eroğlu web2 araçlarından Comics Panel Creator ve Plotagon hakkında öğrencilerimize eğitim vermiştir. Kendisine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 1-H sınıfı yürütmüş olduğu yavru TEMA projesi kapsamında gerçekleştirdikleri etkinliklerle farkındalık yaratmaktadırlar. Emeği geçen öğretmenimiz Hilal TÜRKAN ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

Okul proje ekibimiz veli ve öğrencilerimize yönelik teknolojinin doğru kullanımı ve bağımlılığıyla alakalı broşürler hazırlandı.