ANKARA / SİNCAN - Cemal Yüksel İlkokulu

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Serap ŞENOĞLU, Mehtap Eroğlu ve Elif Demet OCAK öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için web 2.0 araçları, faydaları, kullanım alanları ile ilgili dijital kitapçık hazırladılar. Öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

Ara

Sincan İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden okulumuza gelen Doktor Ferhat ÖZGÜMÜŞ ve Hemşire Zeynep AKDOĞAN 27.12.2022 ve 28.12.2022 tarihlerinde tüm sınıflarımıza ve öğretmenlerimize uyuz hastalığının bulaşma ve korunma yöntemleri hakkında bilgi verdi. Tüm velilerimize de uyuz hastalığı bilgilendirme formları iletildi.

Ara

Okulumuz güvenli internet kullanımı konusunda yaptığı çalışmalar ve okul politikasıyla  e safety bronze etiketini 98.9 puan alarak yeniden almaya hak kazanmıştır.2024 yılına kadar geçerliliği devam edecek olan etiketimiz için emeği geçen okul proje ekibimize çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği "21 Aralık En Uzun Geceyi Okuyarak Aydınlatıyoruz"  etkinliğine okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileri çok yoğun bir şekilde katılım göstererek en uzun geceyi okudukları kitaplarla aydınlatmışlardır.

Ara

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında" Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisimiz" tarafindan olumlu davranış kazandırma da etkili olabilecek yasam becerilerini ,etkinlikler aracılığıyla edindirmek amaciyla  hazırlanan projemiz için değerlendirme toplantısı yapılarak gerekli görülen değişiklikler gerçekleştirilmiştir. Tüm sınıf düzeylerinde uygulanmaya devam edilecektir.Projeyi hazırlayan Psikolojik Danışmanlarımız Sevda OĞUZ ve Gülay KOÇ'a teşekkür ederiz.

Ara

AİLE OKULU PROGRAMI UYGULAYICISI OKULUMUZ ÖĞRETMENİ TÜLAY ÇELİK TARAFINDAN VELİLERİMİZE YÖNELİK AÇILAN KURS PROGRAMI BAŞARIYLA TAMAMLANDI.ÖĞRETMENİMİZ TÜLAY ÇELİK'E VE KATILIM GÖSTEREN VELİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

İnternetin güvenli kullanımı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla öğrencilerimize sınıf içi etkinlikler yapıldı.